پادشاهی یوسف

تبلیغات بر ضد دکتر آنقدر زیاد بود که امکان نداشت بتوانم حدس بزنم او آدم با هوش و مدیر و مؤمنی است. مستأصل شده بودم. تا آنکه از قرآن مدد خواستم. وضو گرفتم و روبه قبله نشستم و به امام زمان متوسل شدم و حمد و صلوات فرستادم و به نیت رأی دادن به دکتر احمدی نژاد و اینکه آیا او واقعاً آدم دلسوز و پاکی هست یا نه، قرآن را باز کردم. آیه‌ای آزادی از زندان و شروع پادشاهی حضرت یوسف آمد. یادم هست که آن روز تا شب منقلب بودم. آن‌قدر گریه کردم که دختر کوچکم بارها و بارها جلو می‌آمد و اشکم را پاک می‌کرد.

همسر شهیدم گفت احمدی‌نژاد رأی می‌آورد

س. الف (همسر شهید): نزدیک انتخابات بود و همه جا صحبت حمایت از نامزدی بود که می گفتند حتما رأی می آورد، یعنی اینطور القا می‌کردند که دکتر احمدی نژاد نمی‌تواند رأی بیاورد و ما باید به نامزد دیگری رأی بدهیم . خیلی مضطرب بودم و اصلاً راضی به چنین انتخابی نبودم و دوست داشتم به دکتر احمدی نژاد رأی بدهم.

در همان روزها بود که همسر شهیدم به حالت مکاشفه و در بیداری نزدم آمد و گفت: "احمدی نژاد رأی می‌آورد"، بعد از این ماجرا بسیار خوشحال شدم و به همه گفتم که نترسید به احمدی نژاد رأی دهید که او رای می‌آورد...

کمک پیرزن به ستاد انتخاباتی

سیدمحسن سلطانی: بعد از ورود آقای دکتر به مرحله دوم انتخابات در مشهد در ستاد انتخاباتی حوالی حرم مطهر، مردم به شادی و تبریک گفتن به هم پرداخته بودند و خود را برای دور دوم و ادامه تبلیغات حاضر می‌کردند.

در این شلوغی پیرزنی که بسیار خوشحال شده بود، جلو آمد و به یکی از مسئولین گفت دارایی من تا آخر برج همین 1000 تومان است، این را بگیرید و برای ستاد انتخاباتی خرج کنید.

استخاره

حمیدرضا فیضیان: چند روز قبل از برگزاری انتخابات دور اول ریاست جمهوری در خانواده ما بحث داغی بر سر انتخاب یکی از گزینه های قالیباف و احمدی نژاد بود. ما آن موقع هنوز شناخت کافی از آقای قالیباف نداشتیم و در ضمن تصورمان این بود که آقای احمدی نژاد گرچه مناسب تر است ولی آرای کمتری را خواهد داشت لذا به سمت قالیباف متمایل بودیم.

در همین حال با این که تقریباً در تصمیم خود ثابت بودیم، برای احتیاط از قرآن استخاره گرفتیم. با کمال ناباوری ما این آیه از سوره قصص را در جواب استخاره مشاهده کردیم: "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین" اما در کل خیلی به استخاره اعتقادی نداشتیم و گذاشتیم به حساب این که این صفحه چون زیاد خوانده شده، حالا از همین جا باز شده است.

دست آخر هم مرتکب اشتباه شدیم و در دور اول به قالیباف رأی دادیم. اما خوشبختانه لطف خدا شامل ما شد و در دور دوم فرصت جبران این اشتباه را یافتیم و به درستی آن استخاره ایمان آوردیم.

کمبود ماژیک و دست‌های زخمی حاج محمود

محمد: در اون روزها با 4 نفر با چه فلاکتی ستاد آقای دکتر را در نجف آباد راه انداختیم. روز سوم حاج محمود به ما پیوست و تا روز آخر انتخابات همان جا ماند و به خانه هم نرفت. فقط کارش شده بود با ماژیک بالای پوستر که نه، عکس‌های تک رنگ دکتر، اسم ائمه‌ی اطهار(ع) و صلوات می نوشت و به بچه ها می گفت اول اینکه با وضو باشید و موقع چسباندن عکس‌ها صلوات یادتون نره.

هرروز زنگ می زد و می گفت محمد ماژیک یادت نره. هرموقع که می رفتم ستاد، ماژیک تمام شده بود. هیچ عکس و پوستری بدون نوشته از ستاد بیرون نمی رفت و سطح شهر را که نگاه می کردی، به عینه تمام نوشته ها پیدا بود. روز آخر دیدم انگشت حاج محمود زخم شده. همون جا فهمیدم دکتر کیه که تمام بچه ها از تمام جون براش مایه گذاشتند.

نتیجه انتخابات در غبار روبی حرم شاهچراغ مشخص شد

علی کاراندیش: اواخر خدمت مقدس سربازی من بود با چند تا از دوست های دوره دانشگاه برای زیارت رفتیم حرم حضرت احمد بن موسی علیه السلام یکی از خدام حرم به ما گفت دوست دارید برای غبار روبی کمک کنید؟ ماهم که از خدا خواسته پذیرفتیم البته بعد متوجه شدیم که باید پول ها و نذرهای مردم را شمارش و دسته بندی کنیم که این هم خودش برای ما افتخاری بود.

به هر صورت لباس خدام را پوشیدیم و شروع به دسته بندی و شمارش نذورات کردیم. در هنگام شمارش ذهنم متوجه انتخابات و نتیجه آن بود که ناگهان یکی از مؤمنینی که مشغول شمارش بود، بدون هماهنگی قبلی اما با اخلاص و علاقه مثال زدنی برای موفقیت دکتر در انتخابات با صدای بلند طلب صلوات کرد و جمعیتی که مشغول شمارش بودند، با بهت عجیبی اما با گرمی صلوات فرستادند. دلم روشن شد که ان شاء الله دکتر رأی می آورد چرا که سنت الهی است که ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

سید محسن میرشمسی: سلام آقا دمتون گرم. ما رو یاد قدیما انداختید. اون عکسی که لوگوی مطلبتون کردید، کار ما بود. توی زیرزمین خونه یکی از بچه‌ها بود که این طرح رو زدیم و اولین بار هم توی سخنرانی دکتر توی سالن شهید افراسیابی اونو بین مردم پخش کردیم. بعدش هم بچه‌ها با موتور میرفتن تو مساجد تهران و شهرهای اطراف می‌گشتن و این تراکت‌ها رو پخش کردن. یادم میاد تو اون سخنرانی تو سالن افراسیابی آنقدر داد زدیم که صدای همه‌امون گرفته بود.

اوج کارمون هم دو شب قبل رأی‌گیری روی پل پارک‌وی بود که بچه‌ها واقعا شاهکار کردند و کل همه طرفدارای آقای "ه" کم آوردند.

یه بار هم با یک بنز 280 رفتیم در خونه احمدی نژاد گفتیم آقای احمدی نژاد رو اوردیم ملت ریختن سر ماشین. شبی هم که خبر رأی آوردن دکتر پخش شد، ما با بچه‌ها سر کوچمون روی یک کارتون نشسته بودیم و آمار صندوق‌های شهرستان‌ها رو می‌گرفتیم بعدش که شنیدیم دکتر رای آورده کلی حال کردیم و داد و بیداد راه انداختیم. کلاً خیلی با حال بود...

مشکل داریم اما انقلاب و رهبرمان را دوست داریم

مهدی گلفشان: برای ما که در ستاد قم مستقر بودیم، خاطره زیاد است ولی یک خاطره که اشک مرا در آورد، عرض می کنم: به عنوان ناظر ستاد در یکی از روستاهای دور افتاده قم مستقر بودم. در میان حضور پر شور مردم، پیر زن خسته وشکسته‌ای به زحمت خود را به محل رأی‌گیری رسانده بود. در میان هم ولایتی ها مشغول صحبت بود از اینکه تنها گاوش را که ممر زندگی اش از شیر آن بوده، دزدیده اند وچقدر زندگی برایش سخت شده است. گله وشکایت های دیگر از مسئولین و... هم داشت.

دراین بین یکی از مأمورین اخذ رأی که خیلی همراه هم نبود، به صدا در آمد که با این همه مشکلات و دل خون دیگه برای چی آمده ای رأی بدهی؟ پیرزن در جواب گفت: درسته که مشکل داریم، (به ما نمی‌رسند) ولی انقلابمان را که دوست داریم؛ نظاممون را که دوست داریم؛ رهبرمان را که دوست داریم.

این پاسخ دندان شکنی بود برای آن جوان وتمام کسانی که عظمت این انقلاب و نظام را درک نمی کنند وبه خاطر پیاز و سیب زمینی نظام را زیر سوال می برند .و چه زیبا این روایت نبوی به ذهن انسان متبادر می شود که: علیکم بدین العجوزه. برای سلامتی امام زمان نایب برحقش وپایداری دولت اسلامی صلوات.

لباس نارنجی

مهشید: منم اولش مثل خیلی های دیگه نمی دونستم شهردارمون کیه ولی... فقط می دونستم شهردار تازگی ها عوض شده. تو انتخابات شوراها که شرکت نکرده بودم هیچ، خیلی هم به پی‌گیری نتایجش اهمیت نمی دادم تا اینکه بعد چند ماه تو روزنامه ها خوندم شهردار برای دومین بار با لباس نارنجی میون نظافت چی ها سخنرانی کرده و با بعضی ها شون خوش و بش کرده.

تابلو بود بابا! این کارها خرابی ها رو درست نمی کنه مگه می شه با یک ساعت لباس نارنجی پوشیدن و گپ زدن از درد و رنج کسی با خبر شد اونم نه یکی دوتا، هزاران زحمتکش کم توقع که هرکدوم سر سفره‌ی دلش که باشی، دنیایی ازمشکل‌های حل نشدنی می بینی گفتم به احتمال زیاد داره عوام فریبی می کنه ولی بازهم خیلی عجیب بود چون قبلش عوام فریبی این ریختی حتی به گوشم هم نخورده بود.

نشنیده بودم شهردار پایتخت هرچند وقت یه بار با نظافت چی ها نشست و برخاست کنه یا بعضی شبها جارو برداره وکنارشون خیابونا رو جاروکنه و باهاشون درد دل کنه. اگه تو مسیرش ببینه جوی آب بند اومده، پیاده شه آستین بالا بزنه، آشغالا رو از سر راه آب برداره. هر روز چند ساعت بامردم ملاقات عمومی داشته باشه. هفته ای یه بار به یه منطقه‌ی شهرداری سربزنه و دیدار مردمی بگذارد. از 6 صبح تا 12 شب کارکنه و یک ریال هم اضافه کاری و حق مأموریت نگیره. ازبیت المال هیچ استفاده‌ی شخصی نکنه حتی ناهارشو از خونه سرکار ببره. از مهمونای اداری هرکی میخواد باشه فقط با چایی و گاهی بیسکویت معمولی پذیرایی کنه.

خلاصه حسابی رفته بودم تو نخش. اخباری از اون نبود که تا آخرش به دقت نخونم یواش یواش داشت برام جالب می شد انگار مثل خودمون بود همون حرفای خودمون رو می زد قلمبه سلمبه نمی گفت می گفت سود عوارض شهرداری ربای محضه با پول حروم نمیشه خدمت کرد، اونم خدمت برای خدا. می گفت اقتدار به لباس فاخر نیست، لباس حضرت علی(ع) با اون اقتدار مثال زدنی‌اش از همه ساده تر بود.

بالاخره به صداقتش مطمئن شدم. وقتی فهمیدم کلی خونه و ماشین گرون قیمت که قبل از اون توی شهرداری به تاراج رفته رو پس گرفته ودست هرچی دم کلفت مفت خور که توکیسه‌ی بیت المال شهرداری بوده رو قطع کرده. وقتی فهمیدم به خاطرهمین کاراش خیلی دشمن پیداکرده که چوب لای چرخش می ذارن حتی دولتم بدهی 300 میلیاد تومانی‌اش رو به شهرداری نداده ولی با این حال تو 2 سال به اندازه‌ی 4 سال کارکرده و تهرون از این رو به اون رو شده. وقتی فهمیدم که داراییش یه خونه‌ی یک طبقه‌ی ساده تومحله‌ی نارمکه که 27 ساله بهش قانعه با یه ماشین ارزون قدیمی پژو504. وقتی فهمیدم از رفتن به مأموریت‌های پر خرج وبی‌نتیجه خارج کشور امتناع می کنه.

فکرمی کنید از یه اسطوره صحبت می‌کنم؟ نه بابا! یه ادم معمولی که فقط وظیفش روخوب می شناسه وخوب عمل می کنه خودش میگه «هزاران هزارمثل من تو این مملکت هست فقط...»

حالادیگه بماند... تصمیم گرفتم بهش رأی بدم.

شب های زیبای سال 84

شمسی از لامرد: به عنوان یک فرهنگی که از اول انقلاب تا کنون در کلیه مسائل سیاسی سعی نموده ام حضوری فعال داشته باشم در انتخابات ریاست جمهوری نهم در سوم تیر 84 به اتفاق دوستان تصمیم گرفتیم در یکی از شهرستان های محروم اما در عین حال به شدت سیاسی استان فارس –لامرد- ستاد انتخاباتی دکتر را راه اندازی نماییم. با یکی از دوستان در ستاد مرکزی تهران تماس گرفتیم و پیشنهاد راه اندازی ستاد را به وی دادیم که او هم گفت به فضل و یاری خداوند کار را شروع کنید. از آن عزیز درخواست نمودیم که اقلام تبلیغاتی را برای ما ارسال کنند که وی اظهار داشت دکتر اقلام تبلیغاتی خاصی ندارد. (پوستر، بوشور، تراکت و غیره) بعد از شنیدن این سخنان به اتفاق دوستان تصمیم گرفتیم که خودمان کار را شروع کنیم لذا به همراه این عزیزان با یکی از مغازه داران مرکز شهر صحبت کریم که ما تصمیم داریم ستاد مرکزی دکتر را در مرکز شهر راه اندازی نماییم و احتیاج به مغازه شما داریم و ایشان نیز پذیرفتند که در قبال دریافت 50 هزار تومان محل مذکور را در اختیار ما قرار داده تا به عنوان ستاد مرکزی از آن استفاده کنم.

با کمترین امکانات اما با شوق و ذوق زاید الوصفی کار آغاز شده و عزیزان شبانه روز در ستاد حضور یافته و به معرفی دکتر مشغول شدند. از بهترین کارهایی که در این دور از انتخابات انجام شد، تبلیغات چهره به چهره و بدون اغراق و اصراف بود که مورد استقبال خوب مردم قرار گرفت. با توجه به جو بسیار سنگینی که در این شهرستان حاکم بود و ستاد های دیگر کاندیداها بسیار چشمگیر و پر سر و صدا به تبلیغ تفکرات نامزد مورد حمایت خود می‌پرداختند و ما از طرف دوستان بسیار نزدیک خود که اصولگرا هم بودند، مورد سرزنش قرار می گرفتیم که چرا با حضور آقای هاشمی شما از یک فرد گمنام به نام احمدی نژاد دفاع می کنید و برای ایشان تبلیغ می کنید. از طرف بقیه ستادها بیشتر مورد تمسخر قرار می گرفتیم اما به اتکال به خداوند متعال به آنچه که اعتقاد راسخ داشتیم اصرار ورزیده و نتیجه کار خود را در سوم تیر 84 دیدیم.

بنده به اتفاق دوستان با خرید کاغذهای کاهی که در ساندویچ فروشی ها مورد استفاده قرار می گیرد با ماژیک شعارهایی را می نوشتیم و به درب مغازه ها نصب می نمودیم که این کار به شدت مورد استقبال قرار گرفت و یکی از عوامل پیروزی دکتر در این انتخابات به نظر من تبلیغات بسیار ساده و بی ریای عزیزان بود که امیدواریم در انتخابات دور دهم هم به این امر توجه جدی مبذول گردد. به امیر پیروزی ایت تفکر در انتبابات ریاست جمهوری دهم انشاء الله

برگه چکنویس و خواب راحت

علی میرزایی: هیچ وقت یادم نمی‌رود که خانواده های شهدا در یزد با خرج خود برای دکتر برگه های تبلیغاتی چاپ کرده بودند. آن روزها در یزد دانشجو بودم و خانه دانشجویی ما پر بود از کسانی که به همه می‌خواستند رأی بدهند به کسی جز احمدی نژاد! خیلی سخت بود که می‌دیدم جلوی چشمم دارند به کسی می‌تازند که... بگذریم. داشتم برای امتحان دینامیک آماده می‌شدم و برگه چکنویسم تبلیغات آقای هاشمی بود! دیدم تلویزیون اعلام کرد که دکتر رأی آورده است. با همان برگه های چکنویس در دست، چنان شروع به داد و فریاد و کف زدن کردم که همه از خواب ناز پریدند! هر چه بد و بیراه بلد بودند، نثارم کردند اما خنده من قطع نمی‌شد چون به یاد آنهایی افتادم که از آن روز به بعد قرار بود خواب راحت از چشمانشان برود.

عجب تجهیزاتی!

ع.غ: اولین همایش انتخاباتی دکتر احمدی نژاد بود که حضور پیدا کردم به صورت اتفاقی تبلیغات آن به دستم رسیده بود و چون در آن روز کاری نداشتم، تصمیم گرفتم تا به همایش انتخاباتی او بروم و ببینم که آن شخصی که می گویند در نظر سنجی ها آخرین رتبه را دارد، چه کسی است؟! دکتر وارد ورزشگاه شد، دوری زد و از نزدیک با همه شرکت کنندگان دیدار کرد! تعجب کردم! واقعاً او شهردار تهران است؟ و قصد دارد رئیس جمهور شود؟ به همین راحتی؟ چه قدر ساده و زیبا بعد از پایان برنامه تصمیم گرفتم تا به سمت مسئولین برگزاری رفته و به جمع حامیان احمدی نژاد بپیوندم و در آن مدت کوتاه در ستاد انتخاباتی اش هر کمکی که از دستم بر می آید، انجام دهم. با مراجعه به بچه های اطراف او و اعلام اینکه حاضرم به آنها کمک کنم و درخواست فرم عضویت در ستاد انتخاباتی دکتر احمدی نژاد با این پاسخ تعجب آور روبرو شدم: "فرم عضویت نداریم" تعجب کردم خواستم منصرف شوم با خودم گفتم چقدر تأسف آور آنها حتی زحمت یک فرم عضویت چاپ کردن هم به خود نداده اند! پیگیر شدم و در آخر فهمیدم که چون هزینه های انتخاباتی ستاد دکتر به صورت مردمی تهیه می شد برای همین با بودجه موجود فقط توانسته بودند تعداد اندکی فرم تکثیر کنند و با توجه به استقبال گسترده‌ی مردم فرم ها تمام شده بود! خیلی برایم جالب بود از همین رو با پیگیری فراوان شماره تماس یکی از اعضای ستاد را گرفته و بالاخره با تماسهای فراوان به جمع حامیان احمدی نژاد پیوستم.

جنبش 10 هزار تومانی تکثیر سی.دی

س.ع: دور دوم انتخابات 84، با سه نفر از دوستان جمع شدیم، نفری 10 هزار تومان گذاشتیم و با اون سی دی خریدیم. اول از بین فیلم‌های موجود دکتر، قسمتهایی را مونتاژ کردیم و بعد یک فیلم نیم ساعتی با برچسب شهر جدید مهاجران ساختیم. کامپیوتر خودم و یکی از دوستان را هم به کار گرفتیم و تا صبح سی دی رایت و توزیع کردیم. روی آنها هم نوشتیم در صورت امکان به دیگران هم داده شود.

کمک به ستاد فقط در حساب

سید کاظم: یک هفته از شروع تبلیغات سایر نامزدها می گذشت. تازه ستاد چهارراه استانداری مشهد راه افتاده بود، آن‌هم بدون هیچ برگه تبلیغاتی. بچه‌ها بر روی برگه‌ها با خودکار جملات دکتر را می نوشتند و ما مشغول مطالعه جملات دکتر و تطبیق آن با گفتمان انقلاب بودیم تا در رایزنی‌هایمان با تشکلات دانشجویی استفاده کنیم.

فراموش نمی‌کنم زمانی که یه نفر وارد ستاد شد و قصد کمک مالی داشت، البته به‌طور مستقیم ولی از آنجا که دکتر دستور داده بود هر که می‌خواهد کمک کند در حساب منظوره بریزد و به‌طور مستقیم ارائه نکند، مسئول ستاد از وی نپذیرفت.

نتایج آخرین نظرسنجی انتخاباتی
 
 
  

براساس آخرین نظرسنجی ها، 62.2 درصد شهروندان در انتخابات شرکت می کنند. به گزارش روزنامه جوان طبق این نظرسنجی که از سوی یکی از دستگاه ها 29 اردیبهشت در کل کشور و از میان جامعه آماری 16 هزار نفری صورت گرفته، 58.4 درصد به احمدی نژاد، 16.5 درصد به موسوی، 3.4 درصد به کروبی و 1.7 درصد به رضایی رأی می دهند. 19.3 درصد نیز گفته  اند که هنوز تصمیم نگرفته اند.
در این نظرسنجی از سؤال شوندگان درباره نتیجه رقابت کاندیداها با یکدیگر نظرخواهی شده است که در پاسخ به سؤال دوگانه «کروبی- میرحسین موسوی»، 11.4 درصد معتقد به پیروزی کروبی و 42.9 درصد معتقد به پیروزی موسوی بوده اند. در پاسخ به رقابت «رضایی- احمدی نژاد» نیز 6.6 درصد به پیروزی رضایی و 63.2 درصد به پیروزی احمدی نژاد رأی داده اند. رقابت دو گانه «احمدی نژاد- میرحسین موسوی» نیز این نتیجه را به دنبال داشته است: 56.3 درصد در مقابل 25.3 درصد به سود احمدی نژاد.

منبع: سایت سحر نیوز

معیارهای یک انتخاب در کلام مقام معظم رهبری


در این منشور، با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب وظایف مردم، مسئولان، کاندیداها، احزاب و گروههای سیاسی در انتخابات مجلس مشخص و تبیین شده است. 

آنچه که در مورد انتخابات باید به یاد مردم عزیز ما باشد آماده شدن برای حضور همه جانبه و گسترده در انتخابات و کوشش کردن برای شناسایی اصلح و مراعات کردن رفتارهای انتخاباتی است.

 

مقام معظم رهبری طی سخنان مهمی که در طول سفر به استان یزد ایراد فرمودند، همچنین در فرمایشاتی که قبل و بعد از آن- در عید سعید غدیرخم و اجتماع مردم قم به مناسبت 19 دی داشتند، رهنمودهای مهمی پیرامون انتخابات مجلس هشتم داشتند که به حق باید از آن به عنوان «منشور انتخابات» یاد کرد. در این منشور، رهبر معظم انقلاب وظایف مردم، مسئولان، کاندیداها، احزاب و گروههای سیاسی را در این انتخابات مهم بیان فرمودند که تحت عنوان «وظایف مردم؛ گروهها، کاندیداها و مسئولان» تقدیم حضورتان می‌گردد:

الف) وظایف مردم

1- مردم توطئه‌های دشمن را خنثی کنند.

یکی از توطئه‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی، کم اهمیت جلوه دادن انتخابات در نظر مردم است که ملت ایران با بصیرت همچون گذشته عکس این خواسته دشمن عمل خواهند کرد. «همیشه سعی کرده‌اند انتخابات‌های ما را کم فروغ کنند تا مردم اطراف عرصه‌ی انتخابات را خالی بگذارند، به صندوق‌های رای اعتنایی نکنند. دشمن همیشه این را خواسته است و مردم عزیز ما، آن طوری که من نگاه می‌کنم به تاریخ مجلس شورای اسلامی و انتخابات‌ها، می‌بینیم درست نقطه مقابل آنچه که دشمن می‌خواسته است، عمل کرده‌اند.»(1) رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت خنثی شدن این خط تبلیغی دشمن با اشاره به اهمیت انتخابات پیش‌رو، هوشیاری لازم را به مردم ایران داده و در چند جای مختلف فرمودند: «مسئله‌ی انتخابات، مسئله‌ی مهم امسال ملت ایران است.»(2)«این آخر سالی شاید مهمترین مسئله‌ی کشور که در سال جاری ما اتفاق می‌افتد، انتخابات مجلس است.»(3)«مسئله‌ی انتخابات هم خیلی مهم است. یکی از نمونه‌های عظمت این نظام، همین انتخابات است.»(4)

«این انتخابات خیلی مهم است. نه خصوص این انتخابات، همه‌ی انتخابات مهم است، این هم از جمله مهم است.»(5)«آنچه که در مورد انتخابات باید به یاد مردم عزیز ما باشد آماده شدن برای حضور همه جانبه و گسترده در انتخابات و کوشش کردن برای شناسایی اصلح و مراعات کردن رفتارهای انتخاباتی است.»(6)

انواع توطئه های دشمن در مورد انتخابات:از دیدگاه مقام معظم رهبری، دشمن جهت مقابله با انتخابات راههای ذیل را دنبال می‌کند:

1/1- نفوذ به مجلس به کمک هوچیگری‌های بین‌المللی

«همواره باید مراقب خطر بازگشت استبداد و سلطه‌ بیگانگان بود و شاید ده‌ها سال دیگر ملت ایران باید مراقبت کند تا جریان مردم سالاری دینی که هم ضد استبداد و ضد سلطه است به یک فرهنگ عمیق و ماندگار در میان مردم تبدیل شود. به همین دلیل است که اصل مسئله انتخابات مجلس هشتم، سلامت آن، فرهنگ انتخابات، و افرادی که قرار است در انتخابات به مجلس راه یابند، بسیار مهم است. حساسیت رهبری در مورد انتخابات به این دلیل است که مبادا افرادی با گرایش به سلطه‌پذیری و احساس ضعف در برابر قدرت‌ها و منفعل در مقابل هوچی‌گری‌های بین‌المللی به مجلس راه یابند.»(7)

2/1- به تعطیل کشاندن انتخابات در کشور

«سعی شد در این کشور، باب انتخابات بسته شود تا دشمنان بتوانند بگویند نظام جمهوری اسلامی نظام مردمی نیست، [اما] خدای متعال نگذاشت، اراده‌ی الهی بر اراده‌ی بدخواهان فائق آمد. دلهای مردم به سمت انتخابات جذب شد در دوره‌های متعدد و بخش‌های مختلف، علی‌رغم دشمن، مردم در انتخابات شرکت کردند. این انتخابات هم همانجور است.»(8)«در دوره‌ی قبل- چهار سال قبل از این- یک ماجرایی راه انداختند، یک نمایشی بود، یک بازی‌ای بود و هدف هم همین بود که بلکه انتخابات را تعطیل کنند، خدای متعال نخواست و نگذاشت؛ ایستادگی مردم مومن نگذاشت که انتخابات را اینها بتوانند تعطیل کنند.»(9)

 

3/1- زیر سوال بردن نتیجه انتخابات

«من می‌بینم متاسفانه در اظهارات بعضی‌ها- حالا ان‌شاءالله که از روی غرض‌ورزی نیست. مرتب تکیه می‌کنند: آقا! تقلب نشود. آقا! دستبرد نشوند. چه تقلبی؟! قریب سی سال است که دستگاههای مجری این مملکت دارند انتخابات را انجام می‌دهند با سلامت کامل.»(10)

4/1- دعوت از ناظران بین‌المللی

«بعضی‌ها حتی شرم نکردند، گفتند ناظرین بین‌المللی بیایند نظارت کنند بر این انتخابات؛ بیگانه‌ها، دشمن‌ها که با اصل انتخابات و با اصل ملت ایران مخالفند، با هر چیزی که به نفع ایران است مخالفند، اینها بیایند بشوند قاضی! این، بزرگترین جسارت به ملت ایران است.»(11)

5/1- زیر سوال بردن دمکراسی و مردم سالاری در کشور

«ما هر سال یک انتخابات داریم راه می‌اندازیم، مگر غیر از این است؟ مگر مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند؟ مگر در جاهای دیگر دنیا که ادعای دموکراسی دارند، بیش از این کاری انجام می‌گیرد؟ با این شور و شوق، مردم در انتخابات‌های گوناگون شرکت می‌کنند، با رقابت‌هایی که وجود دارد، رقابت کامل بین جناح‌های مختلف، باز- حالا آن که می‌گوید، دشمن است- در داخل چرا یک عده‌ای همین‌طور یا صریحاً می‌گویند دموکراسی و مردم سالاری نیست، یا صریحاً نمی‌گویند، جوری می‌گویند که معنایش همان «نیست» است؟ می‌گویند آقا ما باید برای ایجاد مردم سالاری در کشور تلاش کنیم! اینها آن چیزهایی است که نقطه مقابل اعتماد به نفس است که ملت ما به آن احتیاج دارد و باید آن را داشته باشد.»(12)

2- مشارکت حداکثری و حضور پررنگ پای صندوق‌های رأی

یکی از متغیرهای اساسی در افزایش امنیت ملی و رفع تهدیدات دشمن حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی است که به حول‌وقوه الهی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در همه انتخابات‌ شاهد بوده‌ایم و در انتخابات آتی نیز به تعبیر رهبر معظم انقلاب به جهت رشد ملی، دانایی و هوشیاری ملت ایران این حضور را دوباره مشاهده خواهیم نمود. از نگاه معظم‌له «انتخابات یک نمایشگاه است برای نشان دادن عزم و رشد ملی ملت ایران، استقامت ملت ایران، دانایی و هوشیاری ملت ایران، پای‌بندی ملت ایران به نظام مردم سالاری دینی.»(13) از نظر ایشان «یکی از نمونه‌های عظمت این نظام، همین انتخابات است. برای همین هم هست که انتخابات ملت ایران- این پدیده‌ی به این وضوح- را انکار می‌کنند.»(14) حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بیانگر احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت خویش و جامعه است و این احساس مسئولیت بیشتر نتیجه‌ای جز حضور پرشورتر ملت را در پی نخواهد داشت. «اجتماع مردم، توجه مردم، احساس مسئولیت مردم در هر انتخاباتی از انتخابات بهتر و بیشتر بوده است. این را تقریباً در همه‌ی انتخابات‌های ما می‌شود نمونه و نشانش را یافت.»(15)

3- انتخاب اصلح و بهترین‌ها که هنر ملت ایران است.

پس از حضور پرشور مردمی، انتخاب بهترین‌ها، بزرگترین وظیفه مردم است و تایید صلاحیت شورای نگهبان به معنای صالح است نه اصلح بلکه گزینش اصلح به عهده مردم است. «آن کسانی که به وسیله شورای نگهبان صلاحیت آنها اعلام می‌شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانی که اعلام می‌شوند، افرادی هستند با صلاحیت‌های بالاتر، افرادی هستند در سطح پایین‌تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه‌های انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، نشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند.»(16) اما این که شاخصه‌ها و ملاک‌های اصلح چیست؟ و از منظر مقام معظم رهبری یک نماینده مجلس در شرایط فعلی از چه ویژگیهایی باید برخوردار باشد. معظم‌له منظورشان از بهترین را به شرح ذیل تبیین فرمودند:

1- بهترین از لحاظ ایمان؛

2- بهترین از لحاظ دینداری؛

3- بهترین از حیث آمادگی برای حضور در میدان‌های انقلاب؛

5- دردشناس‌ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم.

4- شناخت عناصر مورد حمایت آمریکا

از دیگر وظایف مردم در انتخابات، شناسایی گروهها و شخصیت‌های متمایل به آمریکاست که از حمایت غرب بویژه کاخ سفید بهره‌مند هستند. قطعاً حضور چنین افرادی در مجلس و یا در هر عرصه مدیریتی دیگر،به معنای تأمین منافع حامیان آنها محسوب شده و حداقل می‌توانند برای دلسوزان نظام و سیاست‌ها و برنامه‌های مفید و موثر برای کشور و ملت مزاحمت‌هایی ایجاد کنند که نمونه‌های فراوانی از آن را در سال‌های اخیر تجربه کرده‌ایم. چنانچه کسانی معتقد هستند در جهت خواست دشمن حرکت نکرده‌اند و نیازی به حمایت بیگانگان ندارند باید بیزاری خود از غرب و آمریکا را چنان پررنگ و آشکار اعلام نمایند تا دشمنان انقلاب جرأت و جسارت بیان حمایت خود از آنها را نداشته باشند. و آن دسته از افراد و گروههایی که آشکارا از سوی دشمن مورد حمایت قرار می‌گیرند باید در رفتار و مواضع خود بنگرند و عوامل و علل این حمایت را مورد کنکاش قرار داده و از تکرار آنچه سبب حمایت دشمن از آنها گردیده خودداری کنند. در غیر این صورت ملت ایران در گذشته، حال و آینده تکلیف خود را نسبت به اجانب و مهر‌ه‌های آنها در داخل روشن ساخته و به وظیفه خود نسبت به آنها عمل کرده و خواهد نمود.

لذا رهبر معظم انقلاب با اعلام ننگ بودن حمایت آمریکا از هر کس و هر گروه می‌فرمایند: «مردم هم باید حواسشان جمع باشد، نگذارید انتخابات بشود ملعبه‌ی دست بیگانگان.» معظم‌له همچنین با اشاره به احتمال حضور برخی از گروهها و عناصر متمایل به دشمن، لزوم هوشیاری مردم را گوشزد فرموده و تاکید کردند: «وقت بصر و صبر، یکی همین جاست. بصیرت؛ ملت ایران وقت انتخابات که می‌رسد، احتیاج به بصیرت دارد. نگاه کند ببیند دشمن چه موضعی گرفته است و در قبال این حرکت عظیم مردمی، حواس خود را جمع کند، تصمیم درست بگیرد. این هم وظیفه‌ی ما مردم است که باید مراقبت کنیم.»(17)

ب) وظایف گروهها و احزاب سیاسی

1- مرز خود را با آمریکا و مزدوران آن در داخل روشن کنید

«من بارها به بعضی از افراد سیاسی که فعالیت‌هایی دارند و گاهی یک مخالفت‌خوانی‌هایی می‌کنند، تذکر داده‌ام. نصیحت کرده‌ام، گفته‌ام مواظب باشید مرزهای میان شما و دشمن کمرنگ نشود، پاک نشود، مرز وقتی کمرنگ شد، احتمال اینکه کسانی از این مرز عبور کنند یا دشمن از این عبور کند و بیاید این طرف یا دوست و خودی غافل شود و از مرز عبور کند و برود به دامن دشمن، زیاد خواهد بود. مرزها را روشن کنید و مشخص کنید... کسانی هستند مزدور آنهایند؛ کسانی هستند نوکر آنهایند، کسانی هستند در خدمت آنهایند. مرزهاتان را با اینها هم روشن کنید و مشخص کنید.»(18)

2- گروهها و عناصر مورد حمایت اجانب در عملکرد خود تجدید نظر کنند.

با توجه به اعلام آشکار حمایت آمریکا و انگلیس از کسانی که خود را اصلاح‌طلب نامیدند، مقام معظم رهبری با ننگ خواندن حمایت غرب از هر کس و هر گروه خطاب به این افراد، گروهها و فرمودند: «اول، خود آن کسانی که آن دشمن وحشی می‌خواهد از آنها حمایت کند، بعد هم مردم فکر کنند، ببینند چرا می‌خواهد حمایت کند؟ کدام نقص در اینها هست که موجب شده است دشمن بخواهد از او حمایت کند. در داخل یک خانواده ممکن است دو تا برادر، یک برادر و خواهر با هم اختلاف داشته باشند. اگر دشمن، دزد، خائنی که بیرون خانه است، با یکی از اینها ارتباط برقرار کرد و گفت من طرف تو هستم، آن بایستی به خود بیاید، بگوید من چه غلطی کردم چه اشتباهی کردم که این دشمن خانوادگی می‌خواهد از من حمایت کند.»(19)

3- پرهیز از تخریب و تهمت به یکدیگر

«از بداخلاقی‌های انتخاباتی باید به شدت پرهیز کنند، بدگویی کردن، اهانت کردن، تهمت زدن، برای عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود، دیگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اینها راهها و روشهای صحیح و اسلامی نیست.»(20)«بداخلاقی‌های انتخاباتی، شایسته ملت ما نیست، تهمت زدن آدم‌های مومن را، مصونیت‌دار از لحاظ اسلامی و شرعی را، در معرض هتک آبرو قرار دادن در شبنامه‌ها، در مطبوعات، در پایگاهای اینترنتی و غیره اصلاً مصلحت نیست.»(21) رهبر معظم انقلاب همچنین از هواداران گروهها و اشخاص سیاسی خواستند تا به جای تخریب نامزدهای دیگر به تعریف کاندیدای مورد نظر خویش پرداخته و تاکید فرمودند: «من به طور جد از همه‌ی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقه‌مندی دارند، درخواست می‌کنم که این علاقه‌مندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هر چه می‌خواهید، از نامزد مورد علاقه‌ی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید، اما دیگران را تخریب نکنید.»(22)«چه آنهایی که نامزد می‌شوند، چه آنهایی که طرفدار آنهایند، چه آنهایی که مخالف با بعضی‌ از نامزدها هستند. جناحهای مختلف کشور، بداخلاقی و بدگویی و اهانت و تهمت و این حرفها را مطلقاً راه ندهند. این از آن چیزهایی است که اگر پیش بیاید، دشمن از او خوشحال می‌شود.»(23)

ج)وظیفه کاندیداها

کاندیداها نیز در طی انتخابات موظفند که ضمن گرم کردن تنور انتخابات و معرفی خود، به موازین قانونی، ملاحظات اخلاقی و منویات رهبر معظم انقلاب عنایت نموده و طعم انتخابات را به کام ملت شیرین‌تر سازند. یکی از موارد مهمی که در خصوص تبلیغات نامزدها مورد اشاره مقام معظم رهبری قرار گرفت پرهیز از تبلیغات رنگین و متنوع می‌باشد که عمل به آن باعث صرفه‌جویی و پرهیز از هزینه‌های گزاف تبلیغاتی برای خود و کشور می‌شود. همچنین مراعات این نکته خود به عنوان امتیاز مثبتی در کارنامه‌ی آنها درج شده و مورد عنایت ملت در گزینش این افراد قرار خواهد گرفت. از همین رو، رهبر معظم انقلاب خواهان توجه ملت به تبلیغات نامزدها گردیدند و فرمودند: «البته مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعده‌های غیرعملی ملاک نیست. من با خود نماینده‌های محترم در دوره‌های مختلف وقتی مواجه شدم، به اینها گفتم: آقایان و خانم‌های نماینده! وظیفه نماینده این نیست که وعده‌ی عمرانی و فلان پروژه، فلان کار را در منطقه‌ی انتخابی خود به مردم بدهد، اینها کار اجرایی است، کار دولت است. وظیفه‌ی نماینده این است که بتواند قانون مورد نیاز کشور را پیدا کند، آن قانون را جعل کند. وقتی قانون شد- یعنی قاعده‌ای گذاشته می‌شود- دستگاههای اجرایی و قضایی مجبورند بر طبق قانون عمل بکنند و عمل می‌کنند. وعده‌های غیر عملی دادن، وعده‌های بزرگ دادن، اینها ملاک نیست، باید مردم توجه کنند، گاهی علامت منفی هم هست.»(24)

5- وظیفه مسئولان و دست‌اندرکاران انتخابات 

مقام معظم رهبری با رد هر گونه شبهه پراکنی پیرامون سلامت انتخابات، بویژه مطالب مغرضانه بوق‌های وابسته‌به غرب و حنجره‌های همسو با آنها که سعی در متهم ساختن مجریان انتخابات و به تقلب و تخلف در انتخابات می‌نمودند. نهادهای مسئول در این امر مهم را به عمل صحیح و قانونی فراخوانده و فرمودند: «ما البته سفارش کرده‌ایم، مکرر سفارش کرده‌ایم، مکرر هم سفارش خواهیم کرد به همه دست‌اندرکاران؛ هم به وزارت کشور، هم به شورای محترم نگهبان، به نظار و مجریان: مراقب باشند، مسئولیتشان را، وظیفه‌شان را درست انجام بدهند، خوب انجام بدهند، آرای مردم دست اینها امانت است؛ نگذارند کسی دخالت بکند؛ نفوذ بکند. این سفارش را همیشه کرده‌ایم. مراعات هم کرده‌اند، باز هم مراعات خواهند کرد به فضل‌ الهی.»(1)

--------------------------------------------------- 

پی نوشت

1- سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم ابرکوه.

2و3- سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم یزد،12/10/86

4و5- سخنان مقام معظم رهبری در 19 دی86

6- سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع مردم یزد،12/10/86

7- دیدار رهبر معظم انقلاب با مسئولان اجرایی یزد، 16/10/86

8- سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع مردم یزد،12/10/86

9و10و11- سخنان رهبر معظم انقلاب در 19 دی 86

12- دیدار با دانشجویان یزد،13/10/86

13- دیدار با مردم یزد،12/10/86

14- دیدار با مردم قم،19/10/86

15- دیدار با مردم ابرکوه،15/10/86

16- دیدار با مردم یزد،12/10/86

17،18و19- دیدار با مردم قم،19/10/86

20- دیدار با مردم ابرکوه،15/10/86

21و22- دیدار با مردم یزد،12/10/86

23- دیدار با مردم قم،19/10/86

24- دیدار با مردم یزد،12/10/86

متن پیام رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حادثه‌ خونین تروریستی در زاهدان که به شهادت جمعی و مجروح شدن جمع بیشتری از ارادتمندان به اهل بیت نبوت در روز شهادت حضرت صدیقه‌ طاهره سلام الله علیها انجامید، موجب تاسف و تاثر و نگرانی فراوان اینجانب گردید.

تعرض به جان مردم مومنی که برای عبادت خداوند و عرض ارادت به اهل بیت علیهم السلام در خانه‌ خدا گرد آمده‌اند، جنایت بزرگی است که خداوند مرتکبان و مسببان آن را نخواهد بخشید: «و من یقتل مومنا متعمدا فجزاوه جهنم خالدا فیها و غضب الله علیه».

مباشران این جنایت اگرچه ممکن است بر اثر عصبیت و جهل مرتکب این گناه بزرگ شده باشند؛ لیکن نمی‌توان تردید کرد که دست طراحان سیاسی برخی قدرت‌های مداخله‌گر و دستگاه‌های جاسوسی آنان نیز به خون بیگناهان این حادثه‌ خونین آلوده است.

ایجاد فتنه و آشوب و برادرکشی میان مسلمانان در کشورهای این منطقه و در کشور عزیز ما یکی از هدف‌های همیشگی دشمنان جمهوری اسلامی بوده و تنها با هوشیاری مردم و پیگیری مسوولان می‌توان جلو این خباثت و رذالت سیاسی را گرفت.

دست قدرت‌های مداخله‌گر به خون بیگناهان حادثه تروریستی زاهدان‌ آلوده است

لازم است، مردم مومن و بیدار زاهدان و دیگر شهرها در آن استان و همه جای کشور توجه کافی به توطئه‌ دشمنان داشته باشند و با حفظ یکپارچگی و وحدت اسلامی و ملی، دشمنان ایران و اسلام را ناکام سازند.

لازم است، علما و معتمدان اهل تسنن در آن استان مواضع قاطع خود را در بیزاری از مفسدانی که به نام دفاع از اهل سنت دست به چنین جنایاتی می‌زنند، بار دیگر صریحا ابراز نموده، مردم را از کید و مکر دشمن آگاه سازند و نیز لازم است علما و متنفذان شیعه همگان را از نیت شوم دشمنان که ایجاد کینه‌های مذهبی و قومی است مطلع ساخته از واکنش‌های نسنجیده و عصبی جلوگیری نمایند.

مسئولان و ماموران امنیتی و سیاسی باید با هوشیاری و جدیت از امنیت عموم مردم مسلمان پاسداری نموده، عاملان این جنایت را به پنجه عدالت بسپرند.

اینجانب به خانواده‌های داغدار، همدردی و تسلیت خود را معروض داشته، علو درجات برای شهیدان و شفای عاجل برای مجروحان از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سیدعلی خامنه‌ای

8 خرداد 1388

4 جمادی الثانی 1430

تا انتخابات ریاست جمهوری زمان زیادی باقی نمانده است و این بار علاوه بر تحمل بعد راه و سفر به شهر اسلو که پانصد و اندی کیلومتر از شهر ما دورتر است و  تقبل هزینه های سفر با هواپیما که چندان هم ارزان نیست ، باید به نوعی بر حس آمیخته از دلسردی و بی انگیزگی از آنچه بر سیاست این روزهای ایران می رود غلبه کنم. این حس بر آمده از سه سال و اندی زندگی در خارج از مرزهای ایران باشد و یا هر چیز دیگر،  بدون شک این بار قاطع تر و مصمم تر از سالهای پیش در انتخابات شرکت خواهم کرد.

 

اینجا ظاهرا کشور آزادی است و بیان عقاید و آرا نه تنها آزادانه رخ می دهد بلکه اندیشه ها و افکار هر شخص محترم است. اینجا کشور آزادی هاست همانطور که اعتقاد دارم ایران نیز در یک مسیر دمکراتیک نسبت به کشورهای منطقه از نظر آزادی های اجتماعی و فردی یک سر و گردن بالاتر است. بنابراین من آزادم از آنچه که در سر می پرورانم و به خیال خودم درست و صحیح است دم بر آورم و احدی حق ندارد تنها به خاطر اندیشه ام مرا مورد سرزنش ، توهین و افترا قرار بدهد. و البته این را به عنوان مقدمه من باب حفظ خونسردی برادران و خواهران خویش عرض کردم.

من به احمدی نژاد رای خواهم داد. دلایلم را شاید در طول سه سال گذشته در خلال این وبلاگ جای به جای نقل کرده باشم. دوران ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد که روزهای پایانی اش را سپری می کند مصادف بود با زندگی به نوعی اجباری من در غرب و من در اینجا خواهم بود و زندگی خواهم کرد و ریشه خواهم دوانید حتی برای 4 سال آینده که او و یا شخص دیگری در مسند قدرت است. بنابراین این بسیار طبیعی است  به عنوان کسی که در خارج از مرزهای ایران زندگی می کند، برای سیاست رییس جمهور آینده ایران در تعامل با سایر ملل و دول جهان وزن بیشتری قایل شوم. توجه کنید که نمی گویم تنها تعامل با دول جهان بلکه ملت ها نیز در این میان از اهمیت ویژه ای برخوردارند. و باز هم طبیعی است که برای من مسایلی از قبیل قیمت پیاز و اجاره بهای خانه و مشکل موی جوانان و اعدام قاتلین زیر 18 سال در رده های چندم اهمیت قرار داشته باشند.

 من امروز به احمدی نژادی رای خواهم داد که تعریفی نوین از نظم نوین جهانی ارایه داده است و خواب ابرقدرتهای زورگوی جهان را مشوش کرده است. من امروز برای احمدی نژادی به پای صندوق های رای خواهم رفت که از ایران چهره ای استوار بر آرمانها و دستاوردهای علمی خود در مجامع جهانی ارایه داده است. من از احمدی نژادی طرفداری می کنم که با دیپلماسی فعال ، روشن و منطبق با آرمانهای انقلاب اسلامی اندیشه های عدالت جویانه و ضد ستم خویش را در اقصی نقاط جهان از جزایر کوچک آفریقایی تا سرزمین هایی در قلب آمریکای جنوبی گسترش داده است به طوری که وزیر خارجه کشورهای ابرقدرت با ترس و اضطراب از نفوذ قدرت و اندیشه اسلامی و ضد امپریالیستی ایران در آن سرزمین ها ابراز نگرانی می کند (+) .من امروز رای خود را برای احمدی نژادی به صندوق خواهم انداخت که با کلام نافذ و آتشین خود ، موجی از بیداری ملت ها در برابر  اشغالگران ، جنایت پیشگان و متجاوزین به مال و ناموس انسانها در سرزمین های اشغالی به راه انداخته است. نژاد پرستی امروز مفهومی فراتر از رنگین پوستی یافته است، تروریسم از واحدهای شبه نظامی کوچک به مفهومی دولتی در اذهان آگاه بدل شده است و در بسیاری از مجامع دانشگاهی از اسراییل به عنوان نماد بارز تروریسم دولتی و نژاد پرستی یاد می شود. من به احمدی نژادی رای خواهم داد که با روشن اندیشی روابط مکدر ایران و اعراب را حسنه خواهد کرد و ترس و شک تاریخی اعراب از ایران را به حسن نیتی سازنده برای پیشبرد حقانیت اسلام در سراسر دنیا مبدل خواهد کرد.

من امروز به احمدی نژاد رای خواهم داد...

حمایت آیت الله مهدوی کنی از احمدی نژاد

مهدوی کنی

 

آیت الله مهدوی کنی در گفتگو با سایت جامعه روحانیت مبارز افزود: در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

وی گفت: اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

وی یادآور شد: ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

متن پرسش و پاسخ به شرح ذیل است:

خبرنگار : حضرت آیت الله مهدوی کنی با توجه به اینکه کمتر از سه هفته دیگر به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است، لطفا نظرتان را در مورد شرکت آحاد مردم در این انتخابات بیان بفرمائید؛

نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای می دهم.

بسم الله الرحمن الرحیم؛

همانطوری که در تمام ادوار انتخابات، مردم و همه علاقه مندان به اسلام، انقلاب و این کشور در صحنه حضور داشته­ اند و این حضورشان یکی از عوامل مهم پیروزی و دوام انقلاب بوده است، در این مرحله انتخابات ریاست جمهوری هم حضور مردم هم در داخل و هم در خارج میتواند کارگشا بوده و آثار خوبی داشته باشد.

حضور و رای دادن مردم در انتخابات به عنوان یک حق قانونی و طبیعی است و علاوه بر آن یک تکلیف شرعی و سیاسی است.

اینکه گفتم حق قانونی است چون انسان یک موجود مدنی بالطبع است و در اجتماع زندگی میکند؛ پس سرنوشت او وابسته به اجتماعش است و اوست که این اجتماع را می سازد و از آن هم متاثر می شود.

و قهرا عدم حضور نتیجه ای جز محکوم شدن به چیزی که نخواسته است ندارد. ولی اگر حاضر شد و دخالت کرد، در سرنوشت خودش مؤثر واقع شده و اگر رأیش هم مقبول واقع نشود، وظیفه اش را انجام داده است.

من در انتخابات شرکت می کنم، رای میدهم و انشاءالله همه ایرانیان، مؤمنین، مسلمانها، غیر مسلمانها هم در این انتخابات شرکت خواهند کرد.

خبرنگار: لطفا برای امت بیدار و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران بفرمائید شاخصهای کاندیدای اصلح به نظر شما چیست و جایگاه نقد در تبلیغات کاندیداها کدام است؟

آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی

در انتخابات قاعدتا به کسی که صالح تر است رای داده میشود. اصلح بودن هم جهات مختلفی دارد. اگر به کسی رای داده می شود، معنایش این نیست که او هیچ عیبی ندارد و قابل نقد هم نیست. چون انسانهای معمولی طبعا اشکال در کارشان وجود دارد و ممکن است اشتباه و خطا بکنند.

رای دهندگان من حیث المجموع فردی را با تمام خصوصیات و جنبه های سلبی و ایجابی اش بررسی می کنند و در نهایت یک نفر که به نظرشان برای مردم، انقلاب و اسلام مفید است را انتخاب می کنند.

ما هم روی این جهت است که می خواهیم فردی را انتخاب بکنیم و الا نسبت به کاندیداهای دیگر هم احترام می گذاریم. وقتی کاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یک از سایر کاندیداها بشود.

من بی احترامی نسبت به هر یک از کاندیداها چه از ناحیه سایر کاندیداها و چه از ناحیه طرفداران آنها را نمی پسندم.

نباید نقدها دلالت برسلب مطلق بکنند. یعنی نباید کاندیداها به گونه ای نقد شوند که معنایش این باشد که او بدرد نمی خورد و تا به حال هم کار حسابی انجام نداده است.

وقتی کاندیدائی تائید شده است، مورد احترام است و نباید بی احترامی به هیچ یک از سایر کاندیداها بشود.

بعضی حرفها نفی تمامی زحمات گذشتگان است. این کم لطفی و بی انصافی است که زحمات کسانی که در این سی ساله خدمت کرده اند از مرحوم شهید رجائی گرفته تا به امروز، نادیده گرفته شود. یعنی فرض کنیم کسی که قبل از ما بوده عناد کرده و همه اش برای تخریب بوده و حالا ما آمده ایم و می خواهیم آن خرابیها را اصلاح کنیم. ممکن است اشتباهاتی در کار وجود داشته باشد ولی معمولا گذشتگان ما این گونه نبوده اند که می­ خواستند انقلاب را تخریب بکنند.

نقد معنایش این است که انسان جنبه های مثبت را ببیند، و در جنبه های منفی هم راه حل نشان بدهد. نه اینکه فقط منفی بافی بشود. و از طرفی هم نباید به عنوان یک معاند با طرف برخورد شود.

اگر پیشنهادی هست باید گفته شود که ما برای رفع مشکلات موجود، که موجود هم هست، این راه حل ها را داریم. خوب است به مردم بگوئیم که ما راه حل داریم.

احمدی نژاد

بیان مشکلات را همه مردم می دانند. اگر از تمام روستائیان ما بپرسید که آقا در کشور ما چه مشکلاتی است؟ آنها هم می دانند بیکاری، گرانی، کمبودها و ... وجود دارد و همه اینها را مشاهده می کنند. لزومی ندارد که بنده بیایم پشت میکروفون و اینها را برای مردم دوباره بازگو کنم. سؤال این است که جنابعالی که تشریف آورده اید چه راه حلی دارید؟

اما اگر فقط نقد کند ولی راه حلی ارائه ندهد. یا کلی گوئی بکند، فائده ای ندارد. اگر هم این منفیات اثر بکند، وقتی که در موقع عمل راه حلی نبود، مردم برمی گردند و می گویند که جنابعالی که تشریف آورده اید چه کار کردید؟ شما که آن همه اشکال می کردید حالا خودتان آن اشکالها را چگونه رفع کردید؟

نکته دیگر در انتخاب اصلح این است که دو بعد در کاندیدای اصلح وجود دارد. یک بعد رفع مشکلات داخلی و یک بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی. دشمنی آنها برای این نیست که چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد کار کنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد کار بکند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

آنها از اول با اصل این انقلاب مخالف بوده اند، بنابر این ما کسی را می خواهیم که هم بتواند مشکلاتمان را برطرف بکند و هم در برابر فشارهائی که دشمنان بر ما وارد می کنند بتواند مقاومت و ایستادگی کند.

در انتخاب اصلح این است که دو بعد در کاندیدای اصلح وجود دارد. یک بعد رفع مشکلات داخلی و یک بعد هم ایستادگی در مقابل دشمنان خارجی. دشمنی آنها برای این نیست که چون ما نتوانستیم برای مردم ایجاد کار کنیم با ما دشمن شده اند و اگر فرضا رئیس جمهوری ایجاد کار بکند دیگر با او دشمن نخواهند بود.

خبرنگار: مردم دلسوز و قهرمان ایران اسلامی بسیار با ما تماس می گیرند و می پرسند که ما می خواهیم رای بدهیم، و لی در مورد مصداق کاندیدای اصلح منتظر اظهار نظر جامعه روحانیت مبارز هستیم. لطفا بفرمائید که موضع حضرتعالی و جامعه روحانیت مبارز در انتخاب کاندیدای اصلح کدام است؟

در جامعه روحانیت مبارز روالی برای تصمیم گیری وجود دارد که با رای دوسوم اعضای حاضر موضوعات به تصویب می رسد. ما در رای گیری که چندی قبل در ارتباط با معرفی و حمایت از آقای احمدی نژاد به عنوان کاندیدای جامعه روحانیت مبارز داشتیم، به اکثریت رسیدیم ولی به دوسوم نرسیدیم. اقلیتی هم که سه رای کمتر داشت رای به سکوت دادند و این سکوت به معنی نفی آقای احمدی نژاد نبود، بلکه آنها نظرشان این بود که جامعه روحانیت مبارز در این موضوع سکوت کند.

اما نظر شخصی ام در بیان مصداق این است که بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیده ام که آقای احمدی نژاد اصلح است و به ایشان رای میدهم.ما نظرمان را عرض کردیم، مردم ما در این سی سال بلکه قبل از آن نشان داده اند که مردمی رشید و صاحب تشخیص هستند. به میدان رای خواهند آمد و آنها هم فردی را که اصلح می دانند، انتخاب می کنند. و انشاءالله یک فردی بیاید که مشکلاتی که در این مملکت هست را حل بکند و در برابر دشمنان ما هم بتواند ایستادگی بکند.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

 

منبع: خبرگزاری فارس 

مقایسه آماری عملکرد دولت نهم با دولتهای گذشته (30 مورد)

  "پرکارى این دولت هم انصافاً چیز برجسته‏اى است. یعنى بى‏انصافیها هرچه هم زیاد باشد، نمى‏تواند بر این حقیقت غلبه پیدا کند که دولت شما انصافاً دولت پرکارى است و تلاشتان و کارتان و تحرکتان خیلى زیاد است. این بسیار جاى خرسندى دارد."

 4/6/1386 در دیدار رئیس جمهور و اعضاى هیأت دولت به مناسبت هفته دولت و در آستانه‏ى نیمه‏ى شعبان

 "امروز همه دارند مى‏بینند؛ ما هم داریم مى‏بینیم و دیگران هم شاهدند که حجم کار متراکمى که دولت انجام میدهد، انصافاً درخورِ تحسین و ستایش است؛ کارِ خیلى خوبى است."18

/7/1385  در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهورى اسلامى

 طبق بررسی به عمل آمده مقام معظم رهبری در سه سال گذشته 57 بار بر اینکه این دولت، دولت کار و تلاش و همت است تاکید کرده اند. و این نشان از پرکاری غیر قابل انکار دولت مکتبی دارد. در مقایسه آماری دولت نهم با دولتهای گذشته بحث بر سر برابر است و نه چند درصد، آنهم نه در مدت زمانی برابر، بلکه مقایسه تاریخ انقلاب با 3.5 سال و یا مقایسه 8 ساله دولتهای قبل با دولت نهم. مقایسه زیر که از ویژه نامه نوروزی نشریه اندیشه گستر(رسانه اقتصادی صنعتی انقلاب اسلامی) استخراج شده نشان دهنده علت تاکیدات مقام معظم رهبری می باشد.

 یکم:آمار اختراع های ثبت شده در ایران1342 تا 1357: 841 اختراع1357 تا پایان سال 1383:  4640 اختراع1384 تا 1387: 20000 اختراع

 دوم:جمعیت دانشجویی کشور1357:  176000 دانشجو1383: 2160000 دانشجو1387: 3572000 دانشجو26 سال: 1.984 میلیون / دولت نهم: 1.412 میلیون

 سوم:تعداد کل اعضای هیئت علمی1357: 5500 عضو1383: 40000 عضو1387: 58000 عضو26 سال: 35 هزار / دولت نهم: 18 هزار

 چهارم:تعداد انجمن های علمی دانشجویی1383: 640 انجمن1387: 2214 انجمن 

پنجم:بودجه فعالیتهای فرهنگی مساجد1384: 2 میلیارد تومان1387: 17 میلیارد تومان

ششم:تخصیص بودجه برای ورزش همگانی8 سال دولت پبشین: 16 میلیارد تومان3.5 سال دولت نهم: 100 میلیارد تومان

 هفتم:افتتاح فضاهای ورزشیاز آغاز تاسیس سازمان تبیت بدنی تا مهر 84: 3750 فضای ورزشیمهر 84 تا بهمن 87: 2000 فضای ورزشی + تعمیر اساسی 500 فضای وزشی

هشتم:ارزش بازار سرمایه1383: 387 میلیارد ریالشش ماه نخست سال 87: 651 میلیارد ریال 

نهم:سهم اعتبار عمرانی در بودجه عمومی1358 :  26 درصد1383: 29 درصد1386: 32 درصد

 دهم:وام تخصیص داده شده به تعاونی هاکل 14 سال قبل از دولت نهم: 440 میلیارد تومانسه ساله دولت نهم: 1100 میلیارد250 درصد رشد

یازدهم:کل واگذاری مسکن پس از انقلاب:1800000 قطعهمسکن مهر در دولت نهم: 1290000 قطعهاحداث و نوسازی واحدهای مسکونی روستایی در دولت نهم: 430000 مورد

دوازدهم:متوسط ظرفیت سازی خودرو: از آغاز انقلاب تا دولت نهم:  32 هزار دستگاه خودرودر دولت نهم تا پایان سال 87:   151 هزار دستگاه خودرورشد در دولت نهم: 5 برابر=500 درصد

 سیزدهم:ظرفیت تولید سالانه خودرو در آغاز پیروزی انقلاب: 100 هزار دستگاهدر آغاز دولت نهم: 970 هزار دستگاهدر پایان سال 1387: 1.5 میلیون دستگاه 

چهاردهم:تعداد تلفن ثابت و همراه واگذاری شده:3.5 سال دولت قبل(1/1/80 تا 1/6/84):  13 میلیون 3.5 سال دولت نهم(1/6/84 تا 1/11/87): 45 میلیونمیزان رشد در در دولت نهم 3.5 برابر  یا 350 درصد

  پانزدهم:ضریب نفوذ تلفن همراه:3.5 سال دولت قبل(1/1/80 تا 1/6/84):  7.8 درصد3.5 سال دولت نهم(1/6/84 تا 1/11/87): 50 درصدمیزان رشد در در دولت نهم 6.5 برابر  یا 650 درصد

 شانزدهم:احداث دفاتر ارتباط ات و فناوری روستایی:3.5 سال دولت قبل(1/1/80 تا 1/6/84):  1000 دفتر3.5 سال دولت نهم(1/6/84 تا 1/11/87): 6000 دفترمیزان رشد در در دولت نهم 6 برابر  یا 600 درصد

هفدهم:مقایسه ظرفیت ذخیره سازی گندم(واحد؛ هزارتن)پیش از انقلاب(اعم از سیلو یا انبار مکانیزه): 700پس از انقلاب(ظرفیت ایجاد شده و بهره برداری شده): 4700دولت نهم(ظرفیت ایجاد شده و بهره برداری شده): 2400دولت نهم(کل ظرفیت در دست ساخت سیلو) 4000 (3000 توسط بخش خصوصی) 

هجدهم:وزارت رفاه و تامین اجتماعی:

درصد رشد سال 1387 تا سال 1383 موضوع
229% 458000 تومان 139000 تومان متوسط حقوق بازنشستگان
27.5 % 8800000 خانوار 6900000 خانوار افراد تحت پوشش بیمه اجتماعی
1900% 37422 واحد 1871 واحد احداث مسکن برای محرومین
264% 160000 44000 اهدای جهیزیه امداد و بهزیستی
172% 245000 90000 معلولان برخوردار از خدمات توانبخشی
13536% 300000 2200 بیمه مکمل معلولان
239% 5177 میلیارد تومان 1525 میلیارد تومان بودجه حمایتی و امدادی

 نوزدهم:صادرات غیر نفتی(با میعانات گازی):58 الی 83: 64.5 میلیارد دلاردولت نهم: 68.5 میلیارد دلارصادرات غیر نفتی(بدون میعانات گازی):مجموع برنامه های اول و دوم و سوم: 53 میلیارد دلار3 سال و 10 ماه از برنامه چهارم(83-87): 54.5 میلیارد دلار 

بیستم:نسبت صادرات به واردات:برنامه دوم: 22%برنامه سوم: 22 %برنامه چهارم با میعانات گازی: 39%برنامه چهارم بدون میعانات گازی: 31% 

بیست ویکم:تولید ناخالص داخلی به قیمت ثابت:1358: 209919 میلیار دلار1383: 398234 میلیار د دلار1386: 4776830 میلیارد دلار

 بیست و دوم:میزان صادرات صنعتی و معدنی:آغاز پیروزی انقلاب: 172 میلیون دلارابتدای دولت نهم: 7 میلیارد دلاردولت نهم تا پایان 1386: 12 میلیارد دلارمتوسط رشد سالانه  صادرات از آغاز انقلاب تا دولت نهم: 252 میلیون دلارمتوسط رشد سالانه در دولت نهم تا پایان 1386: 1.5 میلیارد دلاررشد سالانه دولت نهم نسبت به سالهای پس از انقلاب: 6 برابر یا 600 % 

بیست و سوم:صادرات غیر نفتی در برنامه چهام توسعه

درصد تحقق عملکرد تحقق(میلیون دلار)  
بدون احتساب میعانات گازی با احتساب میعانات گازی بدون احتساب میعانات گازی با احتساب میعانات گازی اهداف سال
129 129 11076 11076 8544 1384
137 176 12997 16700 9455 1385
145 200 15312 21173 10465 1386
161 210 13992 18221 8687 9 ماهه 1387
144 181 53377 67170 37151 جمع کل برنامه

بیست و چهارم:شاخص های مهم صنعت گاز

رشد دولت نهم به دولت هشتم تا دی ماه 87 1384 1357 واحد شرح فعالیت
30% 498 384 36 میلیون متر مکعب در روز ظرفیت پالایش گاز کشور
72% 27800 19985 2900 کیلومتر احداث خطوط انتقال گاز طبیعی
50% 60 40 8 ایستگاه تا پایان سال ایستگاههای تقویت فشار
51% 156000 104900 2050 کیلومتر احداث شبکه گاز شهری
45% 10892 7517 46500 اشتراک مشترکان گاز طبیعی
36% 14042 10342 51000 خانوار تعداد خانوارهای بهرمند از گاز
26% 54762 43512 225000 نفر جمعیت تحت پوشش
31% 700 535 5 شهر تعداد شهرهای بهره مند از گاز
205% 6600 2166 1 روستا تعداد روستاهای بهره مند از گاز
183% 21120 7470 1 واحد تعداد صنایع گازدار شده
1030% 723 64 - واحد احداث جایگاه سی ان جی

بیست پنجم:سیمان

ظرفیت نهایی متوسط رشد سالانه مقدار افزایش مدت دوره
24.2 میلیون تن 900 هزار تن 7.4 میلیون تن 8 سال دولت هاشمی(68-76)
34.3 میلیون تن 1.25 میلون تن 10 میلیون تن 8 سال دولت خاتمی(76-84)
64 میلیون تن 8.5 میلیون تن 29.7 میلیون تن 3.5 سال دولت احمدی نژاد(84-پایان87)

بیست و ششم:فولادظرفیت تولید:ابتدای انقلاب: 370 هزار تنابتدای دولت نهم: 9 میلیون تندولت نهم: 15 میلیون تنمتوسط ظرفیت سازی سالانه:از آغاز انقلاب تا دولت نهم: 310 هزار تندر دولت نهم تا پایان 87: 1.7 میلیون تنرشد نسبت به سال های پس از انقلاب: 7 برابر 

بیست و هفتم:سفرهای استانی آخرین آمار54 سفر استانی با فاصله زمانی متوسط 19 روز در طی 42 ماه1310 جلسه هماهنگی برای تهیه پیش نویس مصوبات= 50 هزار نفر ساعتتشکیل 112 کارگروه تخصصی در دور دوم = 45 هزار نفر ساعت با حضور ریاست جمهوریجلسات هیئت دولت 57 جلسه(تهران 4 جلسه)= 28 هزار نفر ساعت10 هزار مصوبه = 93% از دور اول و  49% از دور دوم اجرایی شده

 بیست و هشتم:سفرهای خارجیبا نظارت بر سفرهای خارجی کارکنان دولت با وجود انجام کلیه سفرهای ضروری تاکنون 200 میلیارد تومان صرفه جویی نسبت مدت مشابه در 3 سال قبل صورت گرفته. 

بیست و نهم:

متوسط سالانه در دوره (درصد)  
84-86 68-83 58-67 1357  
6.5 5 1.6- 7.4- رشد اقتصادی(تولید ناخالص داخلی)
7.1 5.4 1.6- 2.6 رشد اقتصادی بدون نفت
6.5 4.3 0.7- 1.9 رشد مصرف کل
7.6 4.8 1.1 2 رشد مصرف خصوصی
1.4 2.3 4.8- 1.7 رشد مصرف دولتی

 

متوسط سالانه در دوره (درصد)  
84-86 68-83 58-67 1357  
0.39% 0.40% 0.42% 0.44% ضریب جینی
14.9% 15.6% 19.8 % 19.6 % نسبت 10% ثروتمندترین به 10% فقیرترین

سیم:

نرخ بیکاری
درصد سال
11.9 بهار 84
11.3 بهار 85
10.7 بهار 86
9.6 بهار 87

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه.


در ایامی که اشرافیت شرافت بود وشهرنشینی کمال، در خانواده ای تهیدست در روستایی دورافتاده از توابع گرمسار متولد شدم.

از شهریور 1320 و سلطنت مستبدانه پهلوی دوم پانزده سال می گذشت که پدرم کام مرا با تربت سیدالشهدا باز کرد. از آنجا که قرار بود ...

ادامه متن ...

  در این قسمت به ایرادات مخالفان در حد امکان پاسخ گفته خواهد شد.

شما هم میتوانید در طرح سوال و یا پاسخگویی شریک شوید !

سؤالاتی که جواب داده خواهد شد موارد زیر است، برای پاسخ آنها به ادامه مطلب رجوع نمایید.

 *  مانور دادن روی سخنان مقام معظم رهبری برای حمایت از دولت کافی نیست . ایشان از همه دولت ها حمایت کرده و خواهند کرد!

  **  شخصی با مدرک جعلی در جایگاه وزارت نشست و رئیس جمهور مدرک او را ورق پاره خواند !

*** بر اساس گزارش تفریغ بودجه 85 بخشی از سود سهم دولت ناشی از مازاد بهای نفت خام صادراتی معادل یک میلیارد و 58 میلیون دلار به حساب خزانه واریز نشده است.

** دولت نهم در زمینه عدالت چقدر موفق بوده است که اینهمه دم از عدالت محور بودن میزنید ؟ 

سفرهای استانی بی فایده است و فقط بیت المال را هدر می دهد !

**  دولت هزینه‌های جاری خود را افزایش داده و اسراف کرده است .

***  دولت از احکام قانون برنامه توسعه تخلف کرده است؟

**  در دولت نهم رشد اقتصادی کشور کاهش یافته است !*  در دولت احمدی نژاد نرخ بیکاری افزایش یافته است !

**  اهمیت سهمیه بندی چه بود ؟

*** آیا دولت موجودی حساب ذخیره ارزی را به صفر رسانده؟

ادامه متن ...

چرا سیب زمینی رایگان توزیع میکنند؟ آیا رای میخواهند؟

این جنجالی که اخیرا توسط برخی از رسانه‌های دوم خردادی در خصوص توزیع رایگان سیب زمینی در بین اقشار کم درآمد و مرتبط کردن این مساله با بحث انتخابات ریاست جمهوری ایجاد شده است بیشتر از تخریب دولت نهم ، توهین به مردم است.
تصور اینکه مردم رای خود را به سیب زمینی بفروشند، توهین به مردم است و کسی رای و سرنوشت خود را به سیب زمینی نمی‌فروشد.

همان طور که میدانید در سال پایانی دولت محترم آقای خاتمی 130 هزار تن پیاز خریداری شده از کشاورزان در انبارها گندید و مسوولان دولتی وقت حاضر نشدند که این محصول را در بین اقشار کم درآمد توزیع کنند.
شاید مخالفان توزیع سیب زمینی رایگان در بین اقشار کم درآمد به دنبال این هستند که این محصول نیز مانند دوره خاتمی در انبارها خراب شود و به دست مردم نرسد.

دولت طبق قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی موظف به خرید مازاد محصولات از کشاورزان است و اگر این محصولات را حتی به صورت رایگان در بین مردم توزیع نکند، در انبارها خواهد پوسید و به دست مردم و نیازمندان نخواهد رسید.
سال گذشته 6 میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شد در حالی که نیاز سالانه کشور به این محصول 5 میلیون تن است و اگر دولت آن را در بین مردم توزیع نمی کرد، به سرنوشت پیازها در دولت اصلاحات دچار می‌شد.
منطق مخالفان این اقدام دولت این است که محصولات کشاورزی مازاد که از کشاورزان خریداری شده، در انبارها فاسد شود اما در بین مردم توزیع نشود.

توزیع محصولات کشاورزی در بین خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی کشور در سال‌های گذشته نیز رخ داد اما در آن زمان کسی به آن اعتراضی نکرد. شاید حالا که به انتخابات نزدیک شدیم حساسیت کار بالا رفته است. اما مجموعه ی دولت هیچگاه از اقدام تخریبی عده ای نادان دست از کار نکشیده اند و با قدرت به کار خود ادامه میدهند و روسیاهی تخریب کنندگان برای خودشان باقی خواهد ماند.

اخیرا آقای موسوی در مصاحبه خود در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از فعالیت دانشجویی با سوابق سوء در ستادش پرسیده بود ، بدون پاسخ روشن به این نکته گفت : « ستاد ما پول‌های کلان ندارد، نمی‌‌تواند سر چهارراه‌ها به مردم کاسه آش بدهد، نمی‌‌تواند برای رای جمع کردن در میان مردم به عده‌ای پول داده و یا کیسه‌های سیب زمینی در میان مردم پخش کند». این سخن آقای موسوی که در شأن ایشان هم نبود، قبل از آن که تعریضی بر دولت نهم باشد مانند ادعای نماینده اصلاح طلب یزد که استقبال مردم از رییس جمهور را به دلیل وعده شام و نهار دانسته بود، بی احترامی به مردم است . مردم ایران اگر این چنین بودند ، قطعا در انتخابات نهم وقتی با وعده پرداخت ماهی پنجاه هزار تومانی آقای کروبی در مرحله اول و وعده پرداخت مالی ستادهای آقای هاشمی در مرحله دوم روبرو شدند ، تصمیم خود را عوض می کردند و غیر از احمدی نژاد را انتخاب می کردند . اگر ادعای آقای موسوی صحیح باشد، باید مردم اصفهان را علاقه مند به سیب زمینی دانست و البته با این فرض دولت برای کشاندن این موج جمعیت به میدان امام خمینی که دو برابر و نیم زمین فوتبال است ، باید به واردات سیب زمینی روی آورد !
نعوذ بالله من شرور انفسنا !

برنامه کامل تبلیغاتی کاندیداها در شبکه‌های تلویزیونی

 برنامه کامل روزانه کاندیداها در رسانه ملی در قالب شبکه های اول، دوم ، سوم و چهارم و همین طور شبکه‌جهانی جام جم از سوی سازمان صداو سیما اعلام شد.


  با سلام خدمت هموطنان عزیزم که وبلاگ بنده را برای دیدن برنامه کامل کاندیداها در رسانه ملی انتخاب کرده اید . لطفا در بخش نظرات نظر خود را در مورد کاندیداها و انتخابات برایم ارسال کنید. خصوصاً هموطنان عزیزم در خارج از کشور.
ضمناً خوشحال می شوم از صفحات دیگر وبلاگ نیز دیدن فرمایید.
یا حق/ التماس دعا

بنابر اعلام سازمان صداو سیما کاندیداها بصورت روزانه در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی در طول 20 روز فرصت تبلیغاتی خود از شبکه‌های متعدد برنامه خواهند داشت که بر این اساس و طبق برنامه روزانه به اطلاع مخاطبان می‌رسد.

* جمعه 1 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 45 دقیقه‌ای با دوربین شبکه یک سیما میرحسین موسوی
* شنبه 2 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 45 دقیقه‌ای با دوربین شبکه یک سیما محسن رضایی
* یک‌شنبه 3 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 45 دقیقه‌ای با دوربین شبکه یک سیما مهدی کروبی
* دوشنبه 4 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 45 دقیقه‌ای با دوربین شبکه یک سیما محمود احمدی نژاد
پاسخ به پرسش ایرانیان خارج از کشور از شبکه جام جم به مدت 60 دقیقه میرحسین موسوی
* سه شنبه 5 خردادماه
ساعت 18:30 برنامه 60 دقیقه‌ای شبکه 4 سیما پاسخ به پرسش کارشناسان مهدی کروبی
* چهارشنبه 6 خردادماه
ساعت 19:30 برنامه 30 دقیقه‌ای گفتگو از شبکه خبر محسن رضایی
پاسخ به پرسش ایرانیان خارج از کشور از شبکه جام جم به مدت 60 دقیقه محمود احمدی نژاد
* پنج شنبه 7 خردادماه
ساعت 22:45 برنامه گفتگوی ویژه خبری 45 دقیقه از شبکه دو سیما مهدی کروبی
* جمعه 8 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند یک از شبکه اول سیما محمود احمدی نژاد
پاسخ به پرسش ایرانیان خارج از کشور از شبکه جام جم به مدت 60 دقیقه محسن رضایی
* شنبه 9 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند یک از شبکه اول سیما میرحسین موسوی
* یک‌شنبه 10 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند یک از شبکه اول سیما محسن رضایی
ساعت 19:30 برنامه 30 دقیقه‌ای گفتگو از شبکه خبر محمود احمدی نژاد
پاسخ به پرسش ایرانیان خارج از کشور از شبکه جام جم به مدت 60 دقیقه مهدی کروبی
* دوشنبه 11 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند یک از شبکه اول سیما مهدی کروبی
ساعت 22:45 برنامه گفتگوی ویژه خبری 45 دقیقه از شبکه دو سیما محسن رضایی
* سه شنبه 12 خردادماه
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان مهدی کروبی و محسن رضایی
ساعت 18:30 برنامه 60 دقیقه‌ای شبکه 4 سیما پاسخ به پرسش کارشناسان میرحسین موسوی
مستند 30 دقیقه‌ای شبکه جهانی جام‌جم محسن رضایی
* چهارشنبه 13 خردادماه
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی
* پنج شنبه 14 خردادماه
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان محسن رضایی و میرحسین موسوی
مستند 30 دقیقه‌ای شبکه جهانی جام‌جم محمود احمدی نژاد
* جمعه 15 خردادماه
ساعت 22:45 برنامه گفتگوی ویژه خبری 45 دقیقه از شبکه دو سیما محمود احمدی نژاد
ساعت 18:30 برنامه 60 دقیقه‌ای شبکه 4 سیما پاسخ به پرسش کارشناسان محسن رضایی
ساعت 19:30 برنامه 30 دقیقه‌ای گفتگو از شبکه خبر میرحسین موسوی
* شنبه 16 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند دو از شبکه یک سیما مهدی کروبی
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان محمود احمدی نژاد و مهدی کروبی
مستند 30 دقیقه‌ای شبکه جهانی جام‌جم میرحسین موسوی
* یک‌شنبه 17 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند2 از شبکه یک سیما محمود احمدی نژاد
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان میرحسین موسوی و مهدی کروبی
* دوشنبه 18 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند2 از شبکه یک سیما میرحسین موسوی
ساعت 22:30 برنامه 90 دقیقه‌ای مناظره شبکه سوم سیما میان احمدی نژاد و محسن رضایی
مستند 30 دقیقه‌ای شبکه جهانی جام‌جم مهدی کروبی
* سه شنبه 19 خردادماه
ساعت 21:45 برنامه 30 دقیقه‌ای مستند2 از شبکه یک سیما محسن رضایی
ساعت 22:45 برنامه گفتگوی ویژه خبری 45 دقیقه از شبکه دو سیما میرحسین موسوی
ساعت 18:30 برنامه 60 دقیقه‌ای شبکه 4 سیما پاسخ به پرسش کارشناسان محمود احمدی نژاد
ساعت 19:30 برنامه 30 دقیقه‌ای گفتگو از شبکه خبر مهدی کروبی
این برنامه‌ها با حضور نمایندگان کاندیداها قرعه‌کشی و به آنها اعلام شده است.
منبع: سایت فارس نیوز

ک جمله هم در باب مسئله‏ى انتخابات بگویم. عزیزان من! انتخابات نزدیک است؛ امروز یک ماه به روز انتخابات باقى است. انتخابات یکى از آزمونهاى بزرگ ملت ایران در مقابل چشم دشمنان است؛ به همین جهت روى انتخابات ما حساسند. از حدود یک سال پیش، دستگاههاى تبلیغاتى دشمنان ملت ایران، با یک شیب ملایمى شروع کردند علیه این انتخابات حرف زدن و اقدام کردن و مطلب ساختن؛ دستگاههاى امنیتى‏شان هم مشغول شدند به خبرگیرى و گمانه‏زنى و پیشنهاد دادن. روى این انتخابات حساسند. امروز هم شما وقتى به خبرهاى رسانه‏هاى گوناگون خارجى - که بسیارى از اینها دل پرکینه و پردشمنى‏اى نسبت به ملت ایران دارند - نگاه کنید، خواهید دید نسبت به انتخابات ما بى‏تفاوت نیستند و سعى میکنند اغراض خودشان را عمل کنند. این اغراض چیست؟ در درجه‏ى اول، هدفشان تعطیل شدن انتخابات است که انتخابات نباشد. در یک دوره‏اى سعى کردند انتخابات مجلس شوراى اسلامى را به انواع و اقسام حیله‏ها متوقف کنند. خداى متعال نخواست و اراده‏ى مردان مؤمن نگذاشت؛ نتوانستند. از این مأیوسند که انتخابات را بکلى تعطیل کنند. در درجه‏ى بعد، هدفشان این است که انتخابات سبک و سرد برگزار بشود. میخواهند ملت ایران حضور فعالى در انتخابات نداشته باشد.
ملت عزیز ایران! من به شما عرض میکنم، درست در نقطه‏ى مقابل خواست دشمنان، همه‏ى ما باید در انتخابات حضور فعالى داشته باشیم. انتخابات آبروى ملى ماست؛ انتخابات یکى از شاخصهاى رشد ملى ماست؛ انتخابات وسیله‏اى براى عزت ملى است. وقتى ببینند که ملت ایران با شور و با شعور و با درک کامل و آگاهى پاى صندوقهاى رأى میروند، معنایش چیست؟ معنایش این است ملت براى خود حق و توان تصمیم‏گیرى قائل است؛ میخواهد در آینده‏ى کشور اثر بگذارد و مسئولان کشور و مدیران اصلى کشور را انتخاب کند. انتخاب رئیس جمهور یعنى انتخاب رئیس قوه‏ى مجریه و کسى که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و مى‏بینید اگر چنانچه رئیس جمهورى شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگى را براى این کشور انجام میدهد؛ میخواهند این نباشد. من عرض میکنم: همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئله‏ى اول در انتخابات، مسئله‏ى انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئله‏ى اول، مسئله‏ى حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم میکند، پایه‏هاى نظام را مستحکم میکند، آبروى ملت ایران را زیاد میکند، استقامت کشور را در مقابل دشمنى‏ها زیاد میکند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئله‏ى بسیار مهم است؛ پس مسئله‏ى اول، شرکت در انتخابات است.
مسئله‏ى بعدى در انتخابات این است که مردم سعى کنند صالح‏ترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذره بین قرار میگیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آنها را اعلام میکند، اینها همه‏شان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالح‏ترین را پیدا کنید. این جا جائى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.
بهترین کیست؟ من نسبت به شخص، هیچ‏گونه نظرى ابراز نمیکنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل‏پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. اینى که ما گفتیم امسال، سال حرکت به سوى اصلاح الگوى مصرف است، یعنى امسال سالى است که ملت ایران تصمیم بگیرد که با اسراف مبارزه کند. نمیگوئیم بکلى و یکباره و در طول یک سال، اسراف تمام بشود؛ نه، ما واقع‏بین‏تر از این هستیم؛ میدانیم این کار مال سالیان پى در پى است و باید کار بشود تا به این فرهنگ برسیم؛ باید این کار را شروع کنیم.
یکى از اساسى‏ترین کارها براى اینکه ما جلوى اسراف را بگیریم این است که مسئولین کشور، خودشان، کسانشان، نزدیکانشان و وابستگانشان، اهل اسراف و اهل اشرافیگرى نباشند. چطور میتوانیم اگر خودمان اهل اسراف باشیم، به مردم بگوئیم اسراف نکنید؛ «أ تأمرون النّاس بالبرّ و تنسون انفسکم»؛(3) «یا أیّها الّذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون. کبر مقتا عند اللَّه ان تقولوا ما لا تفعلون».(4) اولین کار این است که ما مسئولین کشور را، افرادى انتخاب کنیم که مردمى باشند، ساده‏زیست باشند، درد مردم را بدانند و خودشان از درد مردم احساس درد کنند. این هم به نظر من شاخص مهمى است. آگاهانه بگردید؛ برسید؛ و به آنچه که رسیدید و تشخیص دادید، با قصد قربت اقدام کنید؛ با قصد قربت پاى صندوق انتخابات بروید و خداى متعال اجر خواهد داد. این هم یک نکته.
نکته‏ى آخر در باب انتخابات این است که نامزدهاى محترمى که تاکنون نام‏نویسى کرده‏اند و مشغول تبلیغات و اظهاراتى هستند - اگرچه حالا وقت قانونى هم نرسیده، اما تبلیغات میکنند؛ اشکالى ندارد - سعى کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفى‏شان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهائى را که انسان میشنود، باور نمیکند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسئولیتها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرفهاى عجیب و نسبتهاى عجیبى میشنود. این حرفها مردم را نگران میکند؛ کسى را هم به گوینده‏ى این حرفها دلبسته و علاقه‏مند نمیکند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده‏ى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر میدانم و بهتر خبر دارم، میدانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد درباره‏ى وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها میگویند، خلاف واقع است؛ اشتباه میکنند. ان‏شاءاللَّه اشتباه است. امیدواریم که خداوند متعال براى این ملت خیر و صلاح و آبادانى کامل را مقدر فرموده باشد.

سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع مردم سنندج قهرمان

به طورکلی همه انقلابهای به وقوع پیوسته درجهان معاصر متأثراز جهان بینی وفرهنگ خاص خویش بوده ومتناسب بااین زاویه نگاه به عالم ، ایدئولوژی وسیاست های کلی درجهت نیل به اهداف وآرمانهای آن ترسیم می گردد. هرانقلاب سه مرحله در پیش روی خود دارد ودرصورت عبورازاین سه وهله ، میتوان به آن لقب «انقلاب موفق» داد. طبیعی است لازمه این توفیق ، آن است که به این سه مرحله، متناسب باآن نگرش جهانی جواب صحیح داد.این سه مرحله عبارتند از:

 

1)دوره مبارزه علیه نظام معارض 2)دوره تثبیت واستقرار نظام موافق 3)دوره دفاع ازنظام مستقر

ادامه

دسته ها :

بسم رب السماوات و الارضون

حال که نوبت انتخاب رسیده است و سایت تبیان هم این گونه فضایی را برای تبادل اطلاعات فراهم آورده است تصمیم گرفتم به وبلاگم جان تازه ای بدهم و مطالب مفیدی را در اختیار دوستان تبیانی قرار دهم.

اولین مطلب را هم همین طور که از عنوان متوجه شده اید به فرآیند تحقق اهداف اسلامی از دیدگاه آقا مقام معظم رهبری پرداخته ام که البته از خودم نیست اما برای خودم بسیار جالب و نشان دهنده ی مسیر بود.

بعید می دانم کسی با خواندن حتی بخشی از این مطلب در شک باشد که به کدامیک از نامزدها رأی بدهد.

لطفا مرا با نظرات خود دلگرم نمایید. مطالب بسیار زیبای دیگری هم در این زمینه ها دارم که می توانید با ارسال آدرس ایمیلتان از آن ها بهره مند شوید.

با آرزوی تشکیل هرچه زودتر حکومت اسلامی توسط مهدی موعود(عج)

برای خواندن ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید

یا علی التماس دعا

دسته ها :

شایعه سازان و تخریب گران را به خوبی می‌شناسم و میدانم که چرا تا این حد از این دولت کینه دارند و عصبانی هستند و البته به آنها حق می‌دهم؛ از کسانی که دولت نهم منافع نامشروعشان را تهدید کرده است انتظاری جز هزینه کردن‌های بی‌حد و حساب برای تخریب دولت نمی‌رود.

محمود احمدی نژاد، رییس جمهور در جدیدترین به روز رسانی وبلاگ‌ خود که ساعت 3 با مداد شنبه 9 خرداد 88 انجام داده است علاوه بر توضیح درباره علت تاخیر در به روز رسانی وبلاگ‌ خود به مسائلی پیرامون انتخابات آینده ریاست جمهوری اشاره کرده است.

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

ایام سوگواری فاطمیه را به پیشگاه حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمامی محبان حقیقی ایشان تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال می‌خواهم که همه ما را از رهروان آن وجود نورانی و پاک قرار دهد. ان‌شاء‌الله

مدت‌ها بود فشردگی برنامه‌های کاری اجازه نمی‌داد که در کنار مطالعه و بررسی دیدگاه‌های مردمی در این پایگاه، یادداشت جدیدی منتشر کنم. نوشته‌هایی داشتم، اما فرصتی مناسبی دست نمی‌داد تا آنها را برای انتشار آماده سازم.

فرا رسیدن ایام انتخابات، موجب شد تا به درخواست‌های مکرر مخاطبان و رسانه‌هایی که در این مدت همواره لطف داشته‌اند و خواستار فعالیت بیشتر این پایگاه بوده‌اند عمل کنم.

از طرف دیگر حقیقت این است که امکانات مالی برای هزینه‌های تبلیغات انتخاباتی ندارم و شخصاً نیز از قبول کمک‌های مالی انتخاباتی به لطف خدا خودداری کرده‌ام و اصولا اعتقادی به این هزینه‌های هنگفت و سرسام آوری که امروزه شاهد آن هستیم نداشته و ندارم. ستاد شخصی انتخاباتی هم ندارم. لذا شاید این پایگاه مجازی، در کنار فرصتی که صدا و سیما در اختیار نامزدها قرار می‌دهد مناسب‌ترین رسانه برای پاسخ به سوالات و اعلام دیدگاه‌ها و برنامه‌ها و گزارش عملکردها باشد.

از این رو بنا دارم به امید خدا در این فرصت باقی مانده تا انتخابات وقت بیشتری را صرف انتشار مطالب جدید کنم.

 

در عین حال می‌دانم که مردم فهیم کشورمان، از من انتظار ندارند مانند سایر نامزدهایی که از مدت‌ها قبل به امر انتخابات مشغولند، با فراغ بال و خیالی آسوده بر انتخابات متمرکز شوم، چراکه نمی‌توانم به خود اجازه دهم بواسطه انتخابات، خللی در امور جاری کشور و انجام وظیفه دستگاه اجرایی حاصل شود. امیدوارم مردم بزرگوارمان عذر مرا در این زمینه بپذیرند.

اکنون مایلم در ادامه نکاتی را درباره انتخابات متذکر شوم و برای روزهای بعد هم گفتنی‌ها بسیار دارم که اگر عمری بود با شما در میان خواهم گذاشت.

***

رقابت‌های انتخاباتی در یک نظام الهی و آرمانی، به لحاظ روش‌ها و منش‌ها و اهداف و انگیزه‌ها، با مبارزات انتخاباتی در نظام‌های لیبرال تفاوت مبنایی و ماهوی دارد.

تمسخر و تخریب و دروغ و فریب، اگرچه در دنیای امروز از طرف بسیاری از سیاستمداران جهان به عنوان ابزارهای مناسبی برای کسب قدرت شناخته می‌شوند، اما هیچ انسان آزاده‌ای باور نخواهد کرد که از این حربه‌ها برای خدمت به خلق بهره‌برداری شود.

باید از خود بپرسیم که در یک نظام دینی نامزدها با کدام انگیزه با هم رقابت می‌کنند؟ و اساساً رقابت بر سر چیست؟ آیا برای پیروزی از هر روشی می‌توان بهره برد؟ آیا امکان دارد نامزدی با هدف خیر پا به عرصه رقابت گذاشته باشد اما برای جلب اعتماد مردم و کسب آرای آنان به هر روش غیر اخلاقی متوسل شود و خدا را ناظر بر رفتار خود نبیند؟ مگر نه این است که در اندیشه دینی هدف وسیله را توجیه نمی‌کند؟

برایم سخت است که باور کنم افرادی برای رضای خدا و به قصد خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان و یا به هر عنوان وارد عرصه انتخابات شوند ولی اخلاق را زیر پا گذاشته و دانسته دروغ بگویند و بدون هیچ خط قرمزی به دیگران تهمت بزنند.

چرخش برخی چهره‌ها و شعارها نیز برایم جالب است. جای بسی خوشحالی و در عین حال تعجب است که برخی سیاسیون که تا دیروز شعارهای عدالت طلبانه این دولت را به سخره می‌گرفتند امروز هر کدام در گرد یکی از نامزدها به تکرار همین شعارهای مردمی متوسل شده‌اند. امیدوارم که این مواضع جدید از سر صداقت و پشیمانی باشد و خدای ناکرده اغراض دیگری در میان نباشد.

احمدی نژاد

اینکه اکنون برخی سیاسیون شعارخدمت به محرومان سر می‌دهند، و پس از اهانت‌های سخیفی که در سال‌های قبل به دینداران و مراجع شد، امروز به یاد معنویت و مراجع عظام افتاده‌اند فی نفسه دستاورد مبارکی برای ملت است، اما فراموش نکنیم که در منطق اسلامی هیچگاه هدف وسیله را توجیه نمیکند.

اگر فعالین انتخاباتی و رسانه‌ای در این مسیر مقدس، بداخلاقی را ترویج کنند، آنگاه بزرگترین خیانت را به فرهنگ و اخلاق عمومی جامعه روا داشته‌اند و واضح است که خیانت هرگز نمی‌تواند مقدمه خدمت باشد.

باید به جای توسل به دروغ و تخریب و نا امید کردن نسل جوان کشور که هزینه فرهنگی سنگینی را به جامعه فرهیخته و انقلابی ایران تحمیل می کند، از ابزارهای صحیح و منطقی رقابت و گفتگو بهره برد.

چرا عده‌ای حتی دستاوردهایی را که دشمنان ما را وادار به اعتراف به عظمت و توانایی ملت ایران کرد منکر می‌شوند و این افتخارات غرور آمیز را وارونه جلوه می دهند؟

چرا گروهی اصرار دارند فضای انتخاباتی کشور را با دروغ و تهمت و ناسزا بیالایند؟ چرا نمی گذارند مردم دوستانه سلیقه‌های مختلف خود را به معرض رقابت بگذارند؟ تخریب گران مطمئن باشند که این شیوه های غیر اخلاقی در جامعه اخلاقی ایران نتیجه معکوس خواهد داد.

مگر نه این است که انتخابات در کشور ما حقیقتا یک جشن ملی و عرصه نمایش شور و شعور و حماسه است؟ این حقیقت افتخار آمیز همان چی%

دسته ها : انتخابات 88
X